BASERRITARRAK

OILO-HANBURGESAK PORRUAREKIN DELIKATETXE

Jateko modu osasuntsua, erraza eta aberatsa.

Hau ez da hanburgesa arrunta. Porru egosiarekin egiten dugu, eta horrek esan nahi du proteina asko duela eta gantz gutxi duela. Buelta eta buelta zartaginean eta prest.

Osagaiak:

Kanpin-oiloaren paparra ( % 74), porru egosia ( % 15), arto-almidoia, gatza, espeziak, antioxidatzaileak (sodio ascorbatoa, sodio zitratoa).

Erretilu bakoitzak 90 gramoko 4 hanburgesa ditu.

Hozkailuan gorde behar dituzu. Gutxi gorabehera 10 eguneko iraungipena du, eta izoztu egin ditzakezu, denbora gehiagoz kontserbatzeko.

 

1. Erosteko aukera

2. Kantitatea

5.35€ UNITATEA

5.35€ UNITATEA LEHEN: 5.35€

5.35€ TOTALA *BEZ INK.

INICIAR SESIÓN

Produktua saskira sartu da