0
REGISTRO
/
SARTU
CAS
/
EUS
MENU
GEUREARI LAGUNTZEA
AZOKAK
BLOGA
BASERRITARRAK
ONLINE DENDA
1/0
BLOGA
Produktu bakoitzaren atzean, ezagutu beharreko pertsona eta historia miresgarriak daude.
AZKEN ARTIKULOAK
BBK Esperientziak
Santo Tomas: aparteko azokarako epaimahai berezia
Errezetak
Basokadatxo bat jogurt, ezti eta intxaur
BBK Esperientziak
Gabon-gaueko afaria
Sasoian Sasoikoa
Bizkaiko turroiak, Gabonak gozatzeko
BBK Esperientziak
Txerri-hiltzea
BBK Esperientziak
Gure sagardoa, kalitate ziurtatua
Errezetak
Udazkeneko bizkotxoa, ezti eta intxaurrezkoa
BBK Esperientziak
Jaitsi behera gure argitalpena
Errezetak
Patata eta perretxikoen krema, foie grass-mousse boilurdunarekin
BBK Esperientziak
Laneko, eskualde baten ahogozoa
BBK Esperientziak
Gernika-Lumoko urriko azken astelehena
BBK Esperientziak
Sagarrak
Sasoian Sasoikoa
Iraila, ahogozoaren uzta batzeko hilabetea
BBK Esperientziak
Artisau-garagardoa, ahogozorik naturalena
Errezetak
Zelan konfitatu piper gorriak
BBK Esperientziak
Arrautza eta oiloa
Errezetak
Kuiatxoen frittata arrautza ekologikoekin
Errezetak
Alberjinia erre eta jogurteko dip edo saltsa
Errezetak
Tagliatelleak alberjinia eta gazta freskoarekin
Sasoian Sasoikoa
BERENJENAK UDARI AMAIERA EMATEKO
BBK Esperientziak
Eskuz egindako txorizo tradizionala
BBK Esperientziak
Piperrak eta tomateak urte guztirako
Errezetak
Ahuakate-krema izokin-zatiekin
BBK Esperientziak
Klima-aldaketarekiko patata iraunkorragoen bila
BBK Esperientziak
Garia batzea
Errezetak
3 txokolatezko izozki errazak
Sasoian Sasoikoa
Idiazabal, tradizioa eta nortasuna
Errezetak
Tomate eta babarrun zurien entsalada osoa
Sasoian Sasoikoa
Antxoak, Kantauriko zaporerik egiazkoena
BBK Esperientziak
SAN JUAN BAGILEKO, DENBORA EDERREKO...
BBK Esperientziak
Keztatuen zapore tradizionala
BBK Esperientziak
Azpi Gorri ahuntza, su-gorria eta arbeltxa bezain beltza
Errezetak
Idiazabal cheesecake mailuki-konpota eta limoncello-arekin, labea piztu barik
Errezetak
Piperrada berdea
BBK Esperientziak
Labegur, funtsean kakaoa
Sasoian Sasoikoa
Badakizu Eusko Labeldun tomatea bereizten?
Errezetak
Txahal-txuleta tximitxurri saltsaz
Sasoian Sasoikoa
Tipulinak, udaberriaren ospakizuna
Errezetak
Euskal Txerri odoloste-nahaskia ganba eta piper gorri erreekin
BBK Esperientziak
San Isidrio, laborarien zaindaria
Errezetak
Baba eta ilar erreak
Errezetak
Talo dastaketa
Sasoian Sasoikoa
Gernikako piper berdea, parebakoa eta nahastezina
BBK Esperientziak
San Jurgi, artoak ereiteko goizegi; san Markos, artoak ereinda balegoz
Sasoian Sasoikoa
Ilarrak, gastronomiaren perlak
BBK Esperientziak
Txakolinaren Egunean ardo hauen bikaintasuna ospatu da
BBK Esperientziak
Euskadiko azoka eta feriek badute gida propioa beren antolaketa optimizatzeko
BBK Esperientziak
Fruta-arbolak mentatzen
Sasoian Sasoikoa
Gozotasunaren fintasuna
Errezetak
Bruselazak Mornay saltsarekin
Sasoian Sasoikoa
Azak, kalitate osasungarria urte osoan
Errezetak
Brokoli-loreak
Errezetak
Gazta-tarta idiazabal aromarekin
BBK Esperientziak
Nazioarteko altxorra Bizkaiko bihotzean
BBK Esperientziak
Abadiño Sanblasetan
BBK Esperientziak
Oilo kantari, arrautzaren salatari (Oiloen errunaldia urtaroen arabera)
BBK Esperientziak
Andoni Aizpuru Bizkaiko sagardoaren ‘2017ko Txotxaren’ protagonista izan da
BBK Esperientziak
Euskal Txerria: ia desagertu zen zapore aparta
BBK Esperientziak
Santo Tomas, historia luzeko azoka
Sasoian Sasoikoa
Barraskiloak, Gabonetako ahogozoa
Sasoian Sasoikoa
MAILA HANDIA EMAN GURA DUEN TXAKOLINA
Sasoian Sasoikoa
SAGAR-GARAIA
Sektorearen Egungo Albisteak
Zabalik dago San Tomas Azokan parte hartzeko izena emateko epea
Errezetak
Bakailao-solomo frijitua txirla eta txakolinaz
Errezetak
Baserriko ezti-bizkotxoa
Errezetak
Babarrun zurien krema odolki pastelarekin
BBK Esperientziak
Eskuz landutako prozesuaren zaporea
Errezetak
Leka gorri eta Keia izokinez egindako bizkaitar entsalada
Errezetak
Piperrak (“mendiko angula edo otarrainska”)
Errezetak
Zerba-kroketak
BBK Esperientziak
Dotorezia aho-sabairako, energia organismorako
BBK Esperientziak
Nekazaritza ekologikoa Bizkaian, osasun beteko produktuak
Sasoian Sasoikoa
Pipermina, aho-sabaiko erregina
BBK Esperientziak
Ahuntz-gazta, plazer osasungarria
Errezetak
Foie (edo pate) pintxoa, sagar eta gerezi marmeladarekin
BBK Esperientziak
Santa Klara baserria, natura marmelada eginda
BBK Esperientziak
Ortua kolorez betetzen da udako barazki eta ortuariekin
Errezetak
Kuiatxoak hegaluzez beteak
Errezetak
Udako entsalada Idiazabal gaztarekin
Errezetak
Barazki eta ortuari erreen tinbala
BBK Esperientziak
Hegaluzearen kanpainak bere sareak zabaldu ditu
BBK Esperientziak
Idiazabal, izadiaren zaporea
Errezetak
Tomate-zopa hotza
Errezetak
Tomate-carpaccioa Idiazabal gazta eta txipiroiekin
BBK Esperientziak
Urdaibai Kontserbak, itsasoko tradizioak kontserbatzea
Errezetak
Gernikako piper berdeak txangurruz beteak
Errezetak
Gernikako piper berde frijituak
Sasoian Sasoikoa
Gernikako piperra, gozo-gozoa zartaginean
BBK Esperientziak
Herri bati irribarrea berriro emateko azoka
Errezetak
Espagetiak tomate, antxoa eta olibekin
Errezetak
Ortuko kukulu-entsalada, Urdaibaiko hegaluzea eta antxoak
Errezetak
Antxoa oliba-oliotan
BBK Esperientziak
Euskal pastela, azoka guztietako une goxoa
Sektorearen Egungo Albisteak
Baserritik etxera: BBK Azoka
Sasoian Sasoikoa
BIZKAIKO SAGARDO BERRIA
BBK Esperientziak
2015eko San Tomas sariak
Sasoian Sasoikoa
Neguko barazkiak
BBK Esperientziak
Lurraren ahotsak
Errezetak
Gure orburuak Bermeoko txirlekin
Sektorearen Egungo Albisteak
Periko Gorostiza
Errezetak
Baserriko baba txikiak frijituta iberikoekin
BBK Esperientziak
Nekazaritza Ekologikoa eta integratzailea
Errezetak
Ziazerba eta zerba tortilla
Errezetak
Azenario eta intxaur tarta
Sasoian Sasoikoa
Bizkaiko Txakolina
BBK Esperientziak
Testimonios
Errezetak
Gure egungo intxaur-saltsa
Sasoian Sasoikoa
Eztia
Errezetak
Sasoiko kiwi bizkotxoa
INICIAR SESIÓN
Email
Password
¿Has olvidado tu password?
ENTRAR
Produktua saskira sartu da