0
SARTU
CAS
/
EUS
MENU
GEUREARI LAGUNTZEA
AZOKAK
BLOGA
BASERRITARRAK
ONLINE DENDA
Urriak 12
AREATZA.
Urriak 12
MARKINA-XEMEIN.
Urriak 13
IGORRE.
Urriak 19
BASAURI.
Urriak 20
ARRIGORRIAGA.
Urriak 20
LARRABETZU.
Urriak 20
LOIU.
Urriak 28
GERNIKA-LUMO.
Azaroak 01
TRUCIOS.
Azaroak 02
ZAMUDIO.
1/3
BLOGA
Produktu bakoitzaren atzean, ezagutu beharreko pertsona eta historia miresgarriak daude.
AZKEN ARTIKULOAK
BBK Esperientziak
Elikadura osasungarri eta jasangarrirako urratsak: bizimodu osasuntsuago eta ingurumenarekiko begirunetsuagorako gida
Sektorearen Egungo Albisteak
Landare-hartzidura laktikoa: osasunerako eta elikagaien industriarako onurak dituen antzinako prozesua
BBK Esperientziak
Irailaren 15ean “Zenbat da?” lehiaketaren beste edizio bat izango dugu Muskizko nekazaritza- eta abeltzaintza-azokan
Sasoian Sasoikoa
Elikagai jasangarriak: zer diren eta ezinbestean zure erosketa-zerrendan egon beharko luketenak
Sektorearen Egungo Albisteak
Txakolinarekin erretako oilaskoa panadera patatekin: ukitu berezia duen euskal klasiko bat
Sektorearen Egungo Albisteak
Errezeta espresen 7 ideia, kontserbako hegaluzearekin, zapore guztia ateratzeko: jan gozo ahalegin handi barik!
Sektorearen Egungo Albisteak
Belaunaldi gazteak aldaketa teknologikoaren eta garapenaren eragile gisa landatartasunean
Sektorearen Egungo Albisteak
Jogurta, behi-esnea kontsumitzeko modurik osasungarriena eta osasun-unibertso bat koilarakada bakoitzean
Sektorearen Egungo Albisteak
Nola sortzen dituzu onurak BBK Azokan tokiko produktua kontsumitzeagatik?
Sektorearen Egungo Albisteak
Marrubi edo mailukia: Ortuko bitxi gorria
BBK Esperientziak
“Zenbat da?” ekimen parte-hartzailea Bermeoko Arrain Azokan izango da berriro
Sektorearen Egungo Albisteak
Zer dira 0 kilometroko (0km) produktuak eta zer onura eskaintzen dizkizute?
Sektorearen Egungo Albisteak
Txokolate naturala, onurak eta gure dietan duen garrantzia
Sasoian Sasoikoa
Marrubizko mug cake mikrouhin-labean
Sektorearen Egungo Albisteak
Kiwiaren onurak, jatera bultzatuko zaituztenak
Sektorearen Egungo Albisteak
Eztiaren hamar aplikazio eta onura, ziur asko ezagutzen ez zenituenak
Sektorearen Egungo Albisteak
Batch cooking, kozinatu egun batean eta prestatu menuak aste osorako
Sektorearen Egungo Albisteak
Ogiari buruzko bost egia eta gure online dendako eskaintza
Sasoian Sasoikoa
Frutak eta barazkiak plater berean: osasuna eta zaporea ziurtatuta
Sektorearen Egungo Albisteak
Inauterietako tostadak prestatzeko bost modu berritzaile eta desberdin. Animatuko zara?
Sektorearen Egungo Albisteak
Leka-entsalada epela ganba eta urdaiazpikoarekin
Sektorearen Egungo Albisteak
Zelan prestatu etxean fruta- eta barazki-kontserbak
BBK Esperientziak
Bi ekimen Santo Tomas egunaz are gehiago gozatzeko: Aplikazio bat eta "Zenbat da?"-ren edizio berria
Sektorearen Egungo Albisteak
Nola gozatu Gabonez tokiko eta hurbileko produktuekin
Sasoian Sasoikoa
Sasoiko elikagaiek hanturari aurre egiten eta zure osasuna hobetzen lagun diezazukete
Errezetak
Etxean kalabaza-marmelada egiteko errezeta, hatzak zurrupatzeko modukoa!
BBK Esperientziak
BBK Azokak “Zenbat da?” ekimena aurkeztuko du Gernikan urriko azken asteleheneko azoka ospetsuan
BBK Esperientziak
Santo Tomas: aparteko azokarako epaimahai berezia
Errezetak
Basokadatxo bat jogurt, ezti eta intxaur
BBK Esperientziak
Gabon-gaueko afaria
Sasoian Sasoikoa
Bizkaiko turroiak, Gabonak gozatzeko
BBK Esperientziak
Txerri-hiltzea
BBK Esperientziak
Gure sagardoa, kalitate ziurtatua
Errezetak
Udazkeneko bizkotxoa, ezti eta intxaurrezkoa
BBK Esperientziak
Jaitsi behera gure argitalpena
Errezetak
Patata eta perretxikoen krema, foie grass-mousse boilurdunarekin
BBK Esperientziak
Laneko, eskualde baten ahogozoa
BBK Esperientziak
Gernika-Lumoko urriko azken astelehena
BBK Esperientziak
Sagarrak
Sasoian Sasoikoa
Iraila, ahogozoaren uzta batzeko hilabetea
BBK Esperientziak
Artisau-garagardoa, ahogozorik naturalena
Errezetak
Zelan konfitatu piper gorriak
BBK Esperientziak
Arrautza eta oiloa
Errezetak
Kuiatxoen frittata arrautza ekologikoekin
Errezetak
Alberjinia erre eta jogurteko dip edo saltsa
Errezetak
Tagliatelleak alberjinia eta gazta freskoarekin
Sasoian Sasoikoa
BERENJENAK UDARI AMAIERA EMATEKO
BBK Esperientziak
Eskuz egindako txorizo tradizionala
BBK Esperientziak
Piperrak eta tomateak urte guztirako
Errezetak
Ahuakate-krema izokin-zatiekin
BBK Esperientziak
Klima-aldaketarekiko patata iraunkorragoen bila
BBK Esperientziak
Garia batzea
Errezetak
3 txokolatezko izozki errazak
Sasoian Sasoikoa
Idiazabal, tradizioa eta nortasuna
Errezetak
Tomate eta babarrun zurien entsalada osoa
Sasoian Sasoikoa
Antxoak, Kantauriko zaporerik egiazkoena
BBK Esperientziak
SAN JUAN BAGILEKO, DENBORA EDERREKO...
BBK Esperientziak
Keztatuen zapore tradizionala
BBK Esperientziak
Azpi Gorri ahuntza, su-gorria eta arbeltxa bezain beltza
Errezetak
Idiazabal cheesecake mailuki-konpota eta limoncello-arekin, labea piztu barik
Errezetak
Piperrada berdea
BBK Esperientziak
Labegur, funtsean kakaoa
Sasoian Sasoikoa
Badakizu Eusko Labeldun tomatea bereizten?
Errezetak
Txahal-txuleta tximitxurri saltsaz
Sasoian Sasoikoa
Tipulinak, udaberriaren ospakizuna
Errezetak
Euskal Txerri odoloste-nahaskia ganba eta piper gorri erreekin
BBK Esperientziak
San Isidrio, laborarien zaindaria
Errezetak
Baba eta ilar erreak
Errezetak
Talo dastaketa
Sasoian Sasoikoa
Gernikako piper berdea, parebakoa eta nahastezina
BBK Esperientziak
San Jurgi, artoak ereiteko goizegi; san Markos, artoak ereinda balegoz
Sasoian Sasoikoa
Ilarrak, gastronomiaren perlak
BBK Esperientziak
Txakolinaren Egunean ardo hauen bikaintasuna ospatu da
BBK Esperientziak
Euskadiko azoka eta feriek badute gida propioa beren antolaketa optimizatzeko
BBK Esperientziak
Fruta-arbolak mentatzen
Sasoian Sasoikoa
Gozotasunaren fintasuna
Errezetak
Bruselazak Mornay saltsarekin
Sasoian Sasoikoa
Azak, kalitate osasungarria urte osoan
Errezetak
Brokoli-loreak
Errezetak
Gazta-tarta idiazabal aromarekin
BBK Esperientziak
Nazioarteko altxorra Bizkaiko bihotzean
BBK Esperientziak
Abadiño Sanblasetan
BBK Esperientziak
Oilo kantari, arrautzaren salatari (Oiloen errunaldia urtaroen arabera)
BBK Esperientziak
Andoni Aizpuru Bizkaiko sagardoaren ‘2017ko Txotxaren’ protagonista izan da
BBK Esperientziak
Euskal Txerria: ia desagertu zen zapore aparta
BBK Esperientziak
Santo Tomas, historia luzeko azoka
Sasoian Sasoikoa
Barraskiloak, Gabonetako ahogozoa
Sasoian Sasoikoa
MAILA HANDIA EMAN GURA DUEN TXAKOLINA
Sasoian Sasoikoa
SAGAR-GARAIA
Sektorearen Egungo Albisteak
Zabalik dago San Tomas Azokan parte hartzeko izena emateko epea
Errezetak
Bakailao-solomo frijitua txirla eta txakolinaz
Errezetak
Baserriko ezti-bizkotxoa
Errezetak
Babarrun zurien krema odolki pastelarekin
BBK Esperientziak
Eskuz landutako prozesuaren zaporea
Errezetak
Leka gorri eta Keia izokinez egindako bizkaitar entsalada
Errezetak
Piperrak (“mendiko angula edo otarrainska”)
Errezetak
Zerba-kroketak
BBK Esperientziak
Dotorezia aho-sabairako, energia organismorako
BBK Esperientziak
Nekazaritza ekologikoa Bizkaian, osasun beteko produktuak
Sasoian Sasoikoa
Pipermina, aho-sabaiko erregina
BBK Esperientziak
Ahuntz-gazta, plazer osasungarria
Errezetak
Foie (edo pate) pintxoa, sagar eta gerezi marmeladarekin
BBK Esperientziak
Santa Klara baserria, natura marmelada eginda
BBK Esperientziak
Ortua kolorez betetzen da udako barazki eta ortuariekin
Errezetak
Kuiatxoak hegaluzez beteak
Errezetak
Udako entsalada Idiazabal gaztarekin
Errezetak
Barazki eta ortuari erreen tinbala
BBK Esperientziak
Hegaluzearen kanpainak bere sareak zabaldu ditu
BBK Esperientziak
Idiazabal, izadiaren zaporea
Errezetak
Tomate-zopa hotza
Errezetak
Tomate-carpaccioa Idiazabal gazta eta txipiroiekin
BBK Esperientziak
Urdaibai Kontserbak, itsasoko tradizioak kontserbatzea
Errezetak
Gernikako piper berdeak txangurruz beteak
Errezetak
Gernikako piper berde frijituak
Sasoian Sasoikoa
Gernikako piperra, gozo-gozoa zartaginean
BBK Esperientziak
Herri bati irribarrea berriro emateko azoka
Errezetak
Espagetiak tomate, antxoa eta olibekin
Errezetak
Ortuko kukulu-entsalada, Urdaibaiko hegaluzea eta antxoak
Errezetak
Antxoa oliba-oliotan
BBK Esperientziak
Euskal pastela, azoka guztietako une goxoa
Sektorearen Egungo Albisteak
Baserritik etxera: BBK Azoka
Sasoian Sasoikoa
BIZKAIKO SAGARDO BERRIA
BBK Esperientziak
2015eko San Tomas sariak
Sasoian Sasoikoa
Neguko barazkiak
BBK Esperientziak
Lurraren ahotsak
Errezetak
Gure orburuak Bermeoko txirlekin
Sektorearen Egungo Albisteak
Periko Gorostiza
Errezetak
Baserriko baba txikiak frijituta iberikoekin
BBK Esperientziak
Nekazaritza Ekologikoa eta integratzailea
Errezetak
Ziazerba eta zerba tortilla
Errezetak
Azenario eta intxaur tarta
Sasoian Sasoikoa
Bizkaiko Txakolina
BBK Esperientziak
Testimonios
Errezetak
Gure egungo intxaur-saltsa
Sasoian Sasoikoa
Eztia
Errezetak
Sasoiko kiwi bizkotxoa
INICIAR SESIÓN
Email
Password
¿Has olvidado tu password?
ENTRAR
Produktua saskira sartu da