Esnearekin eta espeziekin aromatizatuta. Leku exotikoetara «bidaiatzeko» txokolate ezin hobea. Kaitxoren sorkuntzetako bat. Txokolatea esne aromatizatuarekin, leku exotikoetara eramango zaituzten kalitate handiko espezieen nahasketa batekin. Kanelak, kardamomoak, iltzeak eta koko-esneak harmonikoki eta sinbiosi perfektuan konbinatzen dute, emaitza gisa txokolate bereziki usaintsu eta atsegina eskaintzeko.
Zein da sekretua? Espeziak txokolatea egiteko unean bertan ehoko ditugu, guztien usainaz ahalik eta gehien bustitzeko moduan.
OSAGAIAK ETA ALERGENOAK: kakao gantza, azukrea, esne hautsa, kakao pasta, emulgente (soja lezitina), banilla estraktua, kokoa eta espeziak (kardamomoa, izartutako anisa eta jengibrea)
Alergenoak: fruitu lehorren eta esnearen arrastoak izan ditzake. Glutenik gabe.