BASERRITARRAK

OLIO KEZTATUA KEIA

Hotzean erabiltzea gomendatzen dugu, bururatzen zaigun edozein elikagairi txingar ukitua emateko, ez janaria prestatzeko.

Plantxan egindako arrain edo haragi bat txorrotadatxo batekin ketuz gero, ukitu harrigarria emango die gure elikagaiei.

Olagarro bati olio ketu apur bat gehitzeak, olagarro bati galiziar erara, antxoa gazitudun ogi bati krema edo pure baten gainean edo tomate entsalada bati gehitzeak, plater horiek beste dimentsio bat hartzea eragingo du.

Gure lurraldeko chef handiak, hala nola Martín Berasategui, Aitor Elizegi, Ricardo Perez edo Borja Etxebarria eta mundu osoko beste batzuk, hala nola Jose Andrés, Obamaren garaian gure olio ketua Etxe Zuriaren kartarako erabili zuena, gure olio keturako erabiltzeko metodo berriak eta aplikazio berriak asmatzen ari dira egunez egun.

LEHENGAIA:

Barietate desberdinak probatu ondoren ondorioztatu genuen ketuaren ñabardurak behar bezala hautemateko gehien gustatzen zitzaigun oliba Arbequina oliba zela.

Oliba mota horri altueran haztea ondoen datorkiola jakinda, Iberiar Penintsulako almazararik altuenaren bila joan ginen, Toledoko Mendietan, hain zuzen ere. Bertako almazararik altuenarekin akordio batera iritsi ginen kalitate oneneko olioa lortzeko, Arabako Errioxako Haritzaren, Pagoaren eta Upelen egur ukitu bereizgarria garatzeko oinarri gisa.

1. Erosteko aukera

2. Kantitatea

14.10€ UNITATEA

14.10€ UNITATEA LEHEN: 14.10€

14.10€ TOTALA *BEZ INK.

INICIAR SESIÓN

Produktua saskira sartu da