BASERRITARRAK

OILO-BOLAK SALTSA HORIAN DELIKATETXE

Oilo-bolak gure landako oiloen paparraren haragiarekin egiten ditugu. Saltsa prestatzeko, saldatik berreskuratzen dugun tipula erabiltzen dugu; horrela, saltsa hori bat lortzen dugu, zapore handikoa eta koipe gutxikoa. Produktu honek Nutriscore A-ren balorazioa du proteina eta barazki kopuru altuari esker, baita gantz eta gatz gutxi izateari esker ere.

Hau kontserba bat da, eta, beraz, zure despentsan gorde dezakezu. Irekitzeko, berotzeko eta jateko prest dago.

420 gramo.

GLUTENIK GABE.

  • Oilo-bolak % 44 (oilo-paparra, tipula)
  • Tipula
  • Oilo-salda (oiloa, tipula, porrua, azenarioa, apioa, gatza)
  • Azenarioa
  • Arroz-irina
  • Ekilore-olioa
  • Arto-almidoia
  • Gatza

1. Erosteko aukera

2. Kantitatea

5.50€ UNITATEA

5.50€ UNITATEA LEHEN: 5.50€

5.50€ TOTALA *BEZ INK.

INICIAR SESIÓN

Produktua saskira sartu da