Hestebeteen fabrikazio tradizionala, lau belaunaldiren esperientziarekin, Osasun Sailak homologaturiko instalazioetan, Europako osasun-araudiaren arabera. 450 m2ko lanketa-gela, hozteko ganberak, giro kontrolatuko lehortegiak eta abar.
Baserriko txerri-hiltzearen inguruko hesteki tradizionalak, txarriboda (txorizoa, hirugiharra, solomoa, etab.) errezeta tradizionalaren arabera egina piper txorizeroaz, sekula ez piperrautsaz.
Hiru lurralde historikoetako Txerri Zaleok taldeko baserritarrek landan libre, ez korta edo ukuiluan itxita,
Merkaturatzeko bideen artean, nagusi da zuzeneko salmenta kontsumitzaileari Karrantzako gure harategietan, Bizkaian BBK-k eta udalek antolatzen dituzten nekazaritza-azoketan, eta gure webgunearen bidez edo telefonoz. Baita ere Bizkaiko, batez ere Bilbo Handi eta Enkarterrietako, hainbat saltokiren (harategi, urdaitegi, denda espezializatu eta saltoki handiren baten) bidez.
Harakin eta txerriki-egileen 4. belaunaldia, Karrantza eskualdeko eta familiaren aspaldiko errezetekin.
Sustapen-testua:
KONTAKTUA
Herria: Karrantza-Bizkaia
Helbidea: Bº Ambasaguas nº 97. 48891
Telefonoa: 94 610 70 79
Email: embutidos@lomberadecarranza.com