2012an,  22 urte zituela, hasi zen Jon Kepa Agirregoikoa abeltzain gaztea  esnekiak egiten Zornotzako baserrian. Bere Errotik markaz merkaturatuak, behi- eta ahuntz-esneaz  gazta  freskoak eta erdi onduak egiten ditu Jon Kepak, baita jogurtak ere behi esneaz. 

Bere ustiategian, ekoizle gazte honek Alpeetako ahuntzak eta Fleckviev arrazako behiak dauzka. Ganaduak elikadura osasungarria, bazka naturala, du urte osoan, eta zaintza eta arreta egokiak esnearen eta, beraz, azken produktuaren kalitate ona ziurtatzeko.

Errotik esnekiek berezkoaren, naturalaren ahogozoa eta testura daukate. Inolako produktu erantsirik gabe, guztiak egiten dira ohiko hiru osagaiak erabiliz: esnea, gatzagia eta gatza.

Jon Kepa bera arduratzen da ekoizpen-ziklo osoaz: esnea jetzi, esnekiak egin eta asteroko azoketan saldu, bereziki Gernika eta Durangokoetan.

KONTAKTUA

Herria: Zornotza-Bizkaia

Helbidea: Etxanoko Dudea Auzoa, 8A 49340

Telefonoa: 656 79 23 47

Errotik

Amorebieta-Etxano

PRODUKTUAK (3)

INICIAR SESIÓN

Produktua saskira sartu da

1