Tagliatelleak alberjinia eta gazta freskoarekin

Osagaiak (3 pertsonarentzat):

Egiteko era:

  1. Zartagin batean, oliba-olio birjina estrako 2 koilarakada jarri su bizi-bizian, eta alberjinia minutu batez frijitu.
  2. Saltxitxak gehitu, cm erdiko zatitan moztuta, eta 5 minutuz frijitu.
  3. Cherry tomateak gehitu, erditik moztuta, eta beste 3 minituz frijitu.
  4. Tomate birrindua gehitu, pixka bat irakin dezan utzi eta 4 bat minutuz sutan utzi, saltsa pixka bat urritu arte.
  5. Gatz puntua begiratu eta kaiena hauts pixka bat gehitu, nahi erara.
  6. Bitartean, pasta ur gazi ugarian egosi, paketean jarritako argibideei jarraituz.
  7. Behin pasta egosita, hura zartaginera bota saltsarekin batera, eta dena ongi nahastu pasta saltsatan guztiz busti dadin.
  8. Berehala zerbitzatu, gainetik gazta xehatua eta eskuaz moztutako albaka orri batzuk bota ondoren.

Egiteko era:

  1. Alberjinia garbitu eta kubo txikitan moztu. Gorde.

Sweet&Sour-aren eskutik 

INICIAR SESIÓN

Produktua saskira sartu da

1