Baba eta ilar erreak

Osagaiak:

  • 450 gr baba bere lekan
  • 450 gr ilar bere lekan
  • Koilarakada bat gatz (Añana Gesaltzakoa)
  • Koilarakada bat oliba-olio
  • Eskutada bat sesamo-hazi

Egiteko modua:

1. Labea aurrez berotu 200 gradutan. (Jaki hau barbakoan ere presta daiteke, edo kanpoan arte-egurrez edo xirmendutan)

2. Nahastu babak eta ilarrak (leka eta guzti) oliba-olio, sesamo-hazi eta gatzarekin.

3. Ipini babak eta ilarrak, bereizita, aluminio-paperez bilduta eta laberako ontzi batean sartu.

4. Txigortu labean 10 minutuz eta buelta eman beste aldetik txigortzeko. Kuzinatu beste 8 minutuz.

5. Berehala atera mahaira.

 

Laiene jatetxearen eskutik

INICIAR SESIÓN

Produktua saskira sartu da

1