• Blog
  • BBK Esperientziak
  • Bi ekimen Santo Tomas egunaz are gehiago gozatzeko: Aplikazio bat eta "Zenbat da?"-ren edizio berria

Bi ekimen Santo Tomas egunaz are gehiago gozatzeko: Aplikazio bat eta "Zenbat da?"-ren edizio berria

Abenduaren 21ean beste hitzordu bat izango dugu Bilboko Areatzan San Tomas azokarekin. BBK-k 1942tik antolatzen du azoka hau, eta landa-sektorea, ekoizleak eta bertako produktuak hirira hurbiltzeko baliabide ugari eskaintzen ditu. Ez dago beste egunik non elementu landatar eta hiritarrak hain hurbil daudenik.

Areatza, Plaza Berria eta Zazpikaleak jai-esparru handi bihurtu ohi dira. Eta BBKn urtero saiatzen gara baldintzak hobetzen, programa zabal bat antolatzen eta azokara hurbildu nahi duten pertsona guztiei sartzen laguntzen.

215 etxola jarriko dira edizio honetan eta 100.000 pertsona baino gehiago bilduko dira bertan egun osoan zehar.

Aurten bi berrikuntza nagusi aurkeztuko ditugu: sarbidea errazteko aplikazioa; eta "Zenbat da?"-ren bigarren edizioa, Gernikako azken astelehenean estreinatuko dugun lehiaketa formatuko ekimena.


Santo Tomas aplikazioa

BBK-k Santo Tomas aplikazioa jarri du erabiltzaileen eskura, bisita errazteko helburuarekin. Aplikazioak baliabide ugari ditu, hala nola etxolen mapa, programa eta abar.

Ezer gal ez dezazun.


"Zenbat da?" lehiaketa

Urrian, Gernikako azken astelehenean, "Zenbat da?" ekimena jarri genuen martxan, ekoizleen lanari balioa emateko eta lehen sektorea herritarrengana hurbiltzeko.

Proposamenak arrakasta handia izan zuen eta ehunka pertsonak parte hartu zuten. Beraz, berriro martxan jartzera animatu gara, baina dimentsio handiagoarekin.

"Zenbat da?" Lehiaketa moduko ekintza parte-hartzailea da, eta saria azokan dauden baserritarren produktu-saski handia da. 


“Zenbat da?” ekimenean parte hartzeko dinamika 

BBK Azokak sareko ekoizleen produktuen saski handia erakutsiko du bere etxolan. Azokako etxoletako batean produkturen bat erosten duten pertsonek lehiaketan parte hartu ahal izango dute. Helburua saski osoaren prezio zehatzera ahalik eta gehien hurbiltzea da.

Pertsona batek produktu bat etxola batean erosten duenean, tiket bat emango zaio, datu pertsonalak osatzeko eta saskiaren prezioa proposatzeko.

Lehiaketan parte hartzeko tiketa BBK Azokako etxolan egongo den kutxan utzi besterik ez duzu egin beharko.

Asmatzen duenak produktu sorta osoa eramango du.

Gainera, Santo Tomasen edizioak aparteko sari bat izango du: Hurrengo 10 pertsonek, pasa gabe prezio justura gehien hurbiltzen direnek, Gabon hauetarako produktu-saski bat jasoko dute.

09:00etatik 15:00etara parte hartu ahal izango da.

Jardunaldiaren amaieran, parte hartzaileen tiket guztiak jasoko dira. Eta abenduaren 27an, lotearen prezio zehatza nork asmatu duen jakinaraziko da eta, beraz, saskia eta saskietako gainerako irabazleak eramango dira.
 

Produktuen zerrenda

Pixka bat lagunduko dizugu, eta saskia osatuko duten produktu guztiak zerrendatuko ditugu jarraian:

  1. Karrantzako ardi-gazta, aurpegi beltzekoa 750 gr. AMALUR

  2. Idiazabal gazta 750 g. ONANDI

  3. Idiazabal gazta osoa PADILLA

  4. Ardi latxaren gazta ekologikoa 500 g. ULIBARRI ARTZAIAK

  5. Laranja- eta almendra-turroia (250-300 g.) ARANTZA MEABE

  6. Intxaur turroia (250-300 g.) ARANTZA MEABE

  7. Kafe-trufak (250-300 g.) ARANTZA MEABE

  8. Txakolin-trufak (250-300 g.) ARANTZA MEABE

  9. Berroja txakolina, BERROJA botila

  10. Sasine txakolin arrosa botila BODEGA BUTROI

  11. Beltza txakolin beltza botila DONIENE GORRONDONA

  12. Txakolin beltza botila ERDIKOETXE

  13. Txakolin zuria botila GURE AHALEGINAK

  14. Garagardo txigortua: English Brown Ale (6 botila) BOGA GARAGARDOA

  15. Sagardo naturala botila ETXERRIAGA

  16. Uxual-krema berezia LICORES LUJO botila

  17. Patxaran etxean, LUXUZKO LIKOREAK botila

  18. Kuiatxo krema 680 g. GOREKO

  19. Txorizo piper txorizeroa 5 ale ITTURBALTZA ARTISAU ELIKAGAIAK

  20. Orozkoko saltxitxoia 250 g. URIGOITIKO PRODUKTUAK

  21. Tomate ekologikoko saltsa-packa 2 poto BIOZAKI

  22. BIOZAKI hiru marmelada ekologikoko packa

  23. Oilo-salda freskoa, litro 1. DELIKATETXE

  24. 140 g.-ko tipula-konfitura. DELIKATETXE

  25. Antzara trufatuaren gibeleko moussea 130 g. ESKULA  

  26. Confit de canard (2 izter) ESKUOLA

  27. Ahate-urdaiazpikoa 100 g. ESKUOLA

  28. Eukalipto eztia 1 kg., EZTIZEN

  29. Txilar-eztia, 1 kg. URIKOA EZTIA

  30. Txokolatea fruitu lehorrekin 250 g. LABEGUR

  31. Txokolate esneduna erregalizarekin eta bioletekin, 70 g. KAITXO 

  32. Kafe Kolitza Blend enkarterri, 250 g. KAITXO

  33. 250 cl.-ko olio ketua KEIA

  34. Gilda Antxoa Tarrorekin, 18-20 ale LA GILDA DEL NORTE 

  35. Barraskiloa saltsan, 600 gr. LANDAK KARAKOLAK

  36. “LEARTIBAI” saltsa bizkaitarra 350 gr. LANEKO

  37. "Labore" babarrun gorria, 720 ml.-ko potoa. LANEKO

  38. "Labore" txitxirioa, 720 ml.-ko potoa. LANEKO

  39. Kontserbako tomatea, 720 g.-ko potoa MOMOITIOA

  40. Behi-zezina xerratan 350 g. LOMBERA

  41. 350 g.-ko hirugihar ondua LOMBERA

  42. Azenario eta curry patea, 106 g. OLATXUKO LABOREAK

  43. Alberjinia eta tomate patea, 106 g. OLATXUKO LABOREAK

  44. Irasagar gozoa, 370 gr. SANTA KLARA BASERRIA 

  45. Fruta-zuku ekologikoak, udarea, 75 cl. SANTA KLARA BASERRIA

  46. Hegaluzea, 400 g. URDAIBAI KONTSERBAK     

  47. Antxoa normala gatzarekin, 220 g. URDAIBAI KONTSERBAK

  48. Atun-patea eskabetxean, 3x85 g.-ko packa. URDAIBAI KONTSERBAK

  49. Intxaurra UXARBEITI BASERRIA, 1 kg.

  50. Gernikako babarruna, 1 kg. UXARBEITI BASERRIA

  51. Babarrun beltza, 1 kg. UXARBEITI BASERRIA

  52. Pipermin ontziratua UXARBEITI BASERRIA


"ZENBAT DA?"KO IRABAZLEAK

Produktu-saskiaren prezio zehatza 511.80 €-koa izan zen. Sandra Ricondo hurbildu zen gehien.
Gainera, beste 10 pertsonak produktu sorta bat eraman zuten: Beatriz Aguilar, Enrique Izquierdo, Gotzon Arrieta, Noelia Verduras, Jennifer Hernando, Iraide Roldan, Maider Saenz, Rosario Argandoña, María Luz Angulo eta Rosa Gómez.

Zorionak guztiei!

 

Kontsultatu "Zenbat da?"-ren oinarri osoak

INICIAR SESIÓN

Produktua saskira sartu da

1