0
SARTU
CAS
/
EUS
MENU
GEUREARI LAGUNTZEA
AZOKAK
BLOGA
BASERRITARRAK
ONLINE DENDA
Irailak 15
MUSKIZ.
Irailak 16
BERMEO.
Irailak 21
ARTEA.
Irailak 21
ISPASTER.
Irailak 28
MUNGIA.
Irailak 28
BILBAO-ZORROTZA.
Irailak 28
ARTZENTALES.
Irailak 29
MUXIKA.
Urriak 05
LEIOA.
Urriak 06
IURRETA.
Urriak 06
LAUKIZ.
Urriak 06
GERNIKA-LUMO.
1/6
BBK Esperientziak
Gure baserriei buruz istorio eta esperientzia asko daude: ez geratu horien berri izan gabe!
BLOG
BBK Esperientziak
Irailaren 15ean “Zenbat da?” lehiaketaren beste edizio bat izango dugu Muskizko nekazaritza- eta abeltzaintza-azokan
BBK Esperientziak
“Zenbat da?” ekimen parte-hartzailea Bermeoko Arrain Azokan izango da berriro
BBK Esperientziak
Bi ekimen Santo Tomas egunaz are gehiago gozatzeko: Aplikazio bat eta "Zenbat da?"-ren edizio berria
BBK Esperientziak
BBK Azokak “Zenbat da?” ekimena aurkeztuko du Gernikan urriko azken asteleheneko azoka ospetsuan
BBK Esperientziak
Santo Tomas: aparteko azokarako epaimahai berezia
BBK Esperientziak
Gabon-gaueko afaria
BBK Esperientziak
Txerri-hiltzea
BBK Esperientziak
Gure sagardoa, kalitate ziurtatua
BBK Esperientziak
Jaitsi behera gure argitalpena
BBK Esperientziak
Laneko, eskualde baten ahogozoa
BBK Esperientziak
Gernika-Lumoko urriko azken astelehena
BBK Esperientziak
Sagarrak
BBK Esperientziak
Artisau-garagardoa, ahogozorik naturalena
BBK Esperientziak
Arrautza eta oiloa
BBK Esperientziak
Eskuz egindako txorizo tradizionala
BBK Esperientziak
Piperrak eta tomateak urte guztirako
BBK Esperientziak
Klima-aldaketarekiko patata iraunkorragoen bila
BBK Esperientziak
Garia batzea
BBK Esperientziak
SAN JUAN BAGILEKO, DENBORA EDERREKO...
BBK Esperientziak
Keztatuen zapore tradizionala
BBK Esperientziak
Azpi Gorri ahuntza, su-gorria eta arbeltxa bezain beltza
BBK Esperientziak
Labegur, funtsean kakaoa
BBK Esperientziak
San Isidrio, laborarien zaindaria
BBK Esperientziak
San Jurgi, artoak ereiteko goizegi; san Markos, artoak ereinda balegoz
BBK Esperientziak
Txakolinaren Egunean ardo hauen bikaintasuna ospatu da
BBK Esperientziak
Euskadiko azoka eta feriek badute gida propioa beren antolaketa optimizatzeko
BBK Esperientziak
Fruta-arbolak mentatzen
BBK Esperientziak
Nazioarteko altxorra Bizkaiko bihotzean
BBK Esperientziak
Abadiño Sanblasetan
BBK Esperientziak
Oilo kantari, arrautzaren salatari (Oiloen errunaldia urtaroen arabera)
BBK Esperientziak
Andoni Aizpuru Bizkaiko sagardoaren ‘2017ko Txotxaren’ protagonista izan da
BBK Esperientziak
Euskal Txerria: ia desagertu zen zapore aparta
BBK Esperientziak
Santo Tomas, historia luzeko azoka
BBK Esperientziak
Eskuz landutako prozesuaren zaporea
BBK Esperientziak
Dotorezia aho-sabairako, energia organismorako
BBK Esperientziak
Nekazaritza ekologikoa Bizkaian, osasun beteko produktuak
BBK Esperientziak
Ahuntz-gazta, plazer osasungarria
BBK Esperientziak
Santa Klara baserria, natura marmelada eginda
BBK Esperientziak
Ortua kolorez betetzen da udako barazki eta ortuariekin
BBK Esperientziak
Hegaluzearen kanpainak bere sareak zabaldu ditu
BBK Esperientziak
Idiazabal, izadiaren zaporea
BBK Esperientziak
Urdaibai Kontserbak, itsasoko tradizioak kontserbatzea
BBK Esperientziak
Herri bati irribarrea berriro emateko azoka
BBK Esperientziak
Euskal pastela, azoka guztietako une goxoa
BBK Esperientziak
2015eko San Tomas sariak
BBK Esperientziak
Lurraren ahotsak
BBK Esperientziak
Nekazaritza Ekologikoa eta integratzailea
BBK Esperientziak
Testimonios
INICIAR SESIÓN
Email
Password
¿Has olvidado tu password?
ENTRAR
Produktua saskira sartu da